Motius per afiliar-te a CCOO

Afilia’t a CCOO

Ja som molts treballadors i treballadores  de Catalunya i Espanya afiliats a CCOO, però encara ens faltes tu. 

Ens afiliem a CCOO perquè sabem que junts som més forts i perquè volem un sindicat nostre, independent de qualsevol poder econòmic o polític. CCOO és la primera força sindical perquè només ens pertany a nosaltres. 

CCOO és la nostra garantia, la protecció que tenim per a que la direcció de l’empresa no ens imposi els seus interessos i decisions. Per fer complir i millorar els nostres drets recollits als convenis col•lectius, les lleis i els acords socials. 

CCOO és la nostra força. Amb cada nova persona que s’afilia a CCOO som més i tenim més força per a negociar millors salaris i condicions de treball a través dels conveni col•lectius. 

CCOO és el nostre suport. Davant dels problemes laborals estar junts ens permet comptar amb el millor assessorament laboral i legal com afiliades i afiliats. Estar afiliats a CCOO ens ajuda a accedir a la formació professional, per tal de poder trobar o millorar la nostra feina. 

CCOO és la nostra protecció també fora de l’empresa, perquè al ser el sindicat més important del país, és també la millor garantia per a mantenir i millorar la protecció social: les pensions, la protecció per atur, els drets de les persones amb dependències, els serveis públics, transport, infrastructures... 

CCOO està al nostre servei, i ens permet comptar amb importants avantatges com el gabinet jurídic, la cooperativa d’habitatge, descomptes en assegurances i en gran quantitat de serveis. 

Tu hi guanyes, tots hi guanyem

Afilia’t a CCOO » 


L’afiliació a CCOO ens dóna dret a


Assessorament sindical 
Tot allò que necessitem saber sobre el nostre conveni, salari, liquidació, contracte, horari... 

Gabinet jurídic i tècnic 
Quan necessitem l’assistència d’un advocat/da o economista, el nostre Gabinet compta amb més de 50 professionals especialitzats i d’alt prestigi. 

Formació i orientació professional 
A CCOO podem obtenir formació gratuïta i d’alta qualitat accedint a una àmplia oferta de cursos a tot Catalunya. També disposem d’assessorament per a la recerca de feina. 

Assessorament per a persones immigrades i per a treballar a Europa 

Aprofitant els més de 25 anys d’experiència en mobilitat de treballadors del nostre Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers (CITE), CCOO ha ampliat el servei d’assessorament als nouvinguts amb un nou servei d’orientació i assessorament per aquelles persones que volen anar a treballar a Europa, perquè ho facin en les millors condicions. 

Assegurances 
A partir d’un any d’afiliació a CCOO, tenim dret a una pòlissa gratuïta de 9.000€ en cas de mort per accident. Així mateix disposem de condicions especials per a contractar tot tipus d’assegurances a ATLANTIS, l’asseguradora social més important d’Europa. També comptem amb un pla associat de pensions. 

Descomptes 
Al ser més de 185.000 persones afiliades, establim contractes de col•laboració amb empreses, professionals i comerços que ens permet tenir importants descomptes en serveis tan diversos com dentista, espectacles, roba o un cotxe. 

Estem molt a prop teu